Energetisch Reinigen

Onverwerkte emoties van jezelf of anderen in huis kunnen entiteiten van gelijke trillingen aantrekken. Ook kunnen de entiteiten zich aangetrokken voelen door trillingen die in het huis reeds aanwezig waren (het zijn bijvoorbeeld vorige bewoners, die inmiddels overleden zijn).
Doordat ze de dood niet volledig hebben kunnen aanvaarden (bijvoorbeeld door plotseling overlijden, door ziekte of onbewustheid) en niet volledig hebben kunnen verwerken, kunnen ze de weg naar het licht niet vinden.

De reden dat een overledene het aardse leven niet kan loslaten is heel verschillend:

-Het kan zijn dat de overledene plotseling is overleden en zich niet bewust is dat hij/zij is overleden;

-Er kunnen diepe onverwerkte emoties zijn (boosheid, verdriet, e.d.) die de overledene niet los kan laten, waardoor de weg naar het licht en de begeleiders niet kan worden gezien;

-Het kan ook voorkomen dat de overledene vastgehouden wordt door het verdriet van de achtergebleven dierbaren, waardoor hij/zij vaak niet verder kan.

Het energetisch reinigen van een huis is iets wat je niet zomaar zelf kan doen. Het zou ook gevaarlijk kunnen zijn als je niet weet wat je moet doen. Je kunt van alles tegenkomen, vanuit de diverse sferen.