Engelen en Engelenenergie

Een engel is een bovennatuurlijk, verstandelijk wezen, dat wordt teruggevonden in verscheidene religies. In het christendom, de islam, het jodendom en het zoroastrisme, treden engelen op als beschermers van de mens en als boodschappers van het Licht.

Niet alleen in vroeger tijden was er sprake van engelen. Ook heden zijn er mensen die zeggen in contact te zijn gekomen met engelen, vaak in levensbedreigende situaties waaruit ze op wonderlijke wijze gered werden. Een engel wordt dan bijvoorbeeld ervaren als "mens" die stoffelijk aanwezig is en hulp of ondersteuning biedt en even later plotseling (in het niets) is verdwenen.

Mensen die paranormale krachten hebben, getuigen van waarneming van engelen. Sommigen onder hen kunnen van deze lichtenergie gebruik maken om mensen te helen.

"Angels are the essence of the Divine Spirit in form. They personify the vibrations of holiness, purity, selflessness, compassion, faith, hope, charity, forgiveness, wisdom, healing and peace. Angels are high spiritual beings invisible to the human eye who are strongly connected to the source of the infinite energy.They are the step down transformers of spiritual light, energy and Christ consciousness to all people on earth in quantities that they will be able to assimilate. "