Kristallen schedels (2)

De afgelopen jaren heb ik diverse kristallen schedels aangeschaft. Zowel groot als klein. Elke schedel heeft een eigen frequentie. De hoogte van de resonantie is afhankelijk van het basismateriaal, de grootte van de schedel en de wijze waarop de schedel is opgeladen. Het opladen kan door afstemming en meditatie geschieden en/of door de schedel in contact te brengen met universele energieën / krachtplaatsen.

De schedel Kwando (bergkristal) is afkomstig uit China en was bij aankomst in Nederland al bijzonder krachtig. Nu ik zijn “keeper” ben, heb ik hem de afgelopen jaren meegenomen naar diverse krachtplaatsen in Denemarken (o.a. Lindholm Hoje) en Engeland (omgeving Avebury en Glastonbury). Ook is de schedel in aanraking geweest met energieën, aanwezig in graancirkels. Tevens heeft de schedel tijdens “nightwatches” orbs- en ufocontact gehad.

Je kunt de sterkte van alle kristallen en kristallenschedels zetten op een schaal van “energy fields”. Gewoon kristal heeft een sterkte tussen 1 en 20. Kristallenschedels variëren qua sterkte van 18 tot 36 (en hoger). Schedel Kwando zit momenteel op 105!